середа, 24 січня 2018 р.

Депутат побив поліцаїв та залишився непокараний.

" Пройшло два місяці і два дні з того часу коли депутат Тернопільської ради спочатку сам викликав патрульних поліцаїв, а потім сам же жорстоко їх побив та навіть, як кажуть в керівництві поліцаїв, покалічив двох патрульних поліцаїв, наніс травми не сумісні з їх життям ... Але при цьому депутат досі так і не поніс жодної відповідальности. " 
Приблизно так мали виглядати повідомлення в наших змі про резонансну подію, яка два місяці тому розбурхала сплячо-провенційну Тернопільщину та і майже всю країну.
Більше 60 тисяч переглядів в ютубі у фуйсбуці на сторінці нац. поліції, сотні гнівних коментарів на адресу непрофесійності поліцаїв, ще більше коментарів на підтримку депутата ...
Олії в вогонь пристрастей підлили самі поліцаї, коли спочатку чомусь відредагували своє службове відео та виставили в інтернет, і вже потім під тиском громади виставили майже повне службове відео.
До речі, питання до юристів, а чи мали право працівники поліції виставляти на загал своє службове відео ще до рішення суду, якщо такий все ж відбудеться ? Те службове відео то єдиний офіційний доказ "провини" депутата.
Але більше всього мене здивувала заява керівника головного управління національної поліції в Тернопільській області Олександра Богомола про завершення слідства та передачі "справи" до прокуратури. І це при тому, що мене жодного разу не викликали ні в управління, ні на допити чи щось іншого ...
За два місяці, коли за словами керівника провадилось слідство, зі мною не контактував жоден працівник слідчого управління поліції. То яке ж то слідство ? - хочу запитати я керівника поліції Олександра Богомола, ну і звісно почути відповідь.
Також сподіваюсь, що наші змі, які активно поширили інформацію поліції про завершення слідства, так само активно висвітлять і мою офіційну позицію з цього приводу.


Немає коментарів:

Дописати коментар