вівторок, 18 вересня 2018 р.

І ще раз про Махніцького ...

Ні для кого не секрет, що під будь-яким дописом пов'язаним з ВО Свобода, Олегом Тягнибоком, просто діяльністю партії Націоналістів, одразу, як метелики на світло, з'являються вони - коментатори-критики, які намагаються перекрутити, спаскудити, перевернути зміст інформації  від Націоналістів, та виставити Свободівців якимись чортами з хвостами і рогами.
Буває критика об'єктивна, тоді дякуємо за неї, тоді ми все враховуємо. А часто буває просто коментар "в городі бузина, а в Києві дядько" - тоді просто не реагуємо.
А буває "цвях програми", це коли коментатор не знає, що конкретно закинути Свободівцям, коли воно немає жодних аргументів, фактів, доказів, тоді одразу -  Махніцький, навіть не знаючи, що Олег був лише три місяці на посаді во ген.прокурора.
Ну ще часом згадають Ігора Тенюха, який був лише місяць на посаді во міністра оборони, та чому це він Крим росіянам віддав. А ще  про якісь записи в "амбарной" книзі пишуть, з методички старих тупих кураторів януковича.
Ще Ігора Швайку з Андрієм Мохником згадувати полюбляють, а потім багатозначно мовчати ... Можуть написати, що у Свободи "блат" з аваковим, а тому їх і не притягують до криміналу. А особливо наближені та обізнані полюбляю згадувати про Ігора Кривецького на святі Онищенка.
Ще Євген Михайлович Коновалець у своїх спогадах про визвольні змагання столітньої давнини писав, що найбільш вороже ставлення українців було до Січових Стрільців, котрі з поміж інших військових формацій, що були тоді на території України, єдині не займалися мародерством. Українцеві в голові не вкладається, що можна не грабувати, якщо ти при владі. 
А тому і таке насторожене ставлення до Свободи, а подекуди просто вороже. От, якби Свободівці витирали ноги об українця, обіцяли та брехали, як це роблять всі інші політики при владі - тоді були б при владі завжди. Свідчення цьому результати виборів за останні 27 років, з єдиним винятком 2012 року, де зі страху перед ригоаналами 10% дали Свободі. А решта кому ? А потім, злякавшись власної сміливості, все ''виправили'' вже в 2014 р., коли обрали звичну та зрозумілу для себе владу що обіцяє та стале і облюбоване середовище проживання.
                   

Немає коментарів:

Дописати коментар