неділя, 28 жовтня 2018 р.

Хто розпочав, той має і завершити ...

Рівно 6 років тому, в 2012-му, вперше за 21 років самостійности, в Український Парламент увійшла фракція Націоналістів - ВО Свобода.
На власному прикладі Свободівці показали, що в Україні не всі політики та політсили однакові. Не було жодного голосування Свободівців на догоду ригам, а було 100 відсоткове відвідування пленарних засідань, дисциплінованість, порядність, постійне спілкування з Українцями, підзвітність, напрацювання та реєстрація сотні націєзахисних законопроектів, постанов, тисячі звернень та запитів ... 
Саме Свободівці, як Націоналістична партія, запустили процеси, котрі вже неможливо спинити. Саме Свободівці зламали в врУ хребта п'ятій московській колоні - ригоаналам та комуністам, а за 11 місяців активної діяльності - створили ґрунт для початку Революція гідности, і якби не історична роль віце-спікера врУ Руслан Кошулинський - скликане ним 20 лютого 2014 року засідання врУ, голосування про закінчення повноважень Януковича та припинення масакри, не знати, якби обернулися тоді події ... 
З поваленням Свободівцями 8 грудня лєніна в Києві та сотні бовванів по Україні - почалася тотальна декомунізація в Україні. 
Не підписання скасування закону ківалова-колєснічєнка Турчиновим, Парубієм та блокування цього питання Порошенком не спинило Націоналістів, і Свободівці домоглися скасування ганебного закогу через ксУ. Такі кроки створили підстави для процесів українізації всієї України.
Через ініціативи Свободи в місцевих радах, роботі на ''вулиці'', фронті, й надалі поширюється ідеологія Українського Націоналізму, а Бандерівський червоно-чорний прапор в святкові державні дні тепер вже майорить більш, ніж у 220 містах усієї України. 
І, якби я був якцапом, галицьким хрунем або малоросом, моя ненависть до Свободи була б безмірна, ніколи б цього їй не пробачив. 
Тому невігласи від політики поливатимуть Свободівців брудом завжди. Але танки бруду не бояться. Де буде більше Свободи та Свободівців - там буде більше Української України. А все, що ми почали - маємо завершити. Змінити все на користь Українців ! 
Лише рік залишився до ''галочки'' в бюлетені за Україну, тобто за Свободу !  
P.S. 
Дякую усім хто голосував і буде голосувати за Свободу та вірить Свободівцям - в боргу ми не залишимось, давно ті українофоби олігархи, що так комфортно зараз почуваються при Порошенкові, в наших руках не впісюvалися ... 

Немає коментарів:

Дописати коментар