середа, 19 грудня 2018 р.

Багато хто задає питання - так за кого ж голосувати на виборах ?

Про вибір. Про помилковий вибор, і правдивий вибір.
Багато хто задає питання - так за кого ж голосувати на виборах ?
Але незважаючи на свою нібито простоту та очевидність, це все ж помилкове питання.
Адже що Ви можете почути у відповідь на Ваше питання ? Ви почуєте лише чужу думку. А це в 100 %, без винятку, буде або оплачена пропаганда, або чиєсь наївне очікування, або чийсь страх, або чиясь логічна помилка. Чому ?
Для того, щоб отримувати правдиві відповіді, потрібно собі задавати справжні питання, а от завдання всіх політ-маніпуляторів змусити нас відповідати на хибні та порожні питання, тим самим направивши Вас по хибному шляху вашого вибору.
Ось три питання до себе, на які необхідно собі відповісти для здійснення справжнього вибору.
1. Про особисту відповідальність.
Чи вважаю я, що максимально можлива кількість співгромадян, які зробили свій вибір дає шанс зміни на краще ? а також і на шанс, що потрібний старій системі кандидат не пройде, незважаючи на неминучі підтасування ? Чи мій справжній вибір має сенс ?
Якщо так, то зробити свій вибір ви зобов'язані самостійно, взявши на себе повну відповідальність за прийняття такого важливого рішення, не перекладаючи його на кого б то не було.
Якщо Ваша відповідь на це питання - ні, а Ви готові слухати кого завгодно, лише б Вам з боку підказали "правильну" відповідь, то Ви неминуче, хоч і проти своєї волі, опинитеся маріонеткою нинішньої системи влади, хоч будете Ви голосувати, хоч не будете ...
2. Інтуіція та Ваша "чуйка" як інструмент вибору.
Чи здатні Ви усвідомити та прийняти до уваги той факт, що в таких складних, багаторівневих питаннях з безліччю невідомих, навіть найдосконаліша логіка безсила ? Що ніякої обсяг інформації сам по собі, а тим більше спотворений брехнею і пропагандою, апріорі ніколи не дасть повноти розуміння всіх нюансів і підводних політичних течій, як не дасть і ніякого правдивого прогнозу, як саме поведе себе після виборів той чи інший кандидат і чим він стане для країни ? Чи здатні Ви зрозуміти, що нічия логіка не здатна дати істинну відповідь на таке питання ?
Якщо кажете так, то Ви зобов'язані зробити свій вибір інтуїтивно, тобто абсолютно самостійно і незалежно ні від криків проплачених "розумників", і навіть незалежно від своєї повсякденної логіки, неминуче спотвореної страхами і нереальними очікуваннями, які є у кожного з нас. Тому, не беріть участь у жодних обговореннях кандидатів, ні в яких соц. опитуваннях, і не засмічуйте собі тим мізки, тому що тим Ви лише збільшите хаос і сумніви в своєму розумі, що власне і потрібно старій системі влади. А потім, Вашу дезорієнтовану свідомість, напічкану суперечливою інформацієюю, професійно доб'ють контрольним в голову - короткої фразою, побудованої на страху та залякуванні.
Якщо пригадаєте, то на минулих виборах президента в 2014-му це були фрази - "другого туру країна не витримає", "крім нього - нікому", маючи на увазі, що не буде кому зупинити війну. На виборах президента 2019 така страшилка теж обов'язково буде, і до ворожки не треба ходити. В мережі вже почали пробні вкидання - "я не прихильник нинішньої влади, але боюся, що без теперішнього президента у нас буде дуже страшний шлях", "а хто, якщо не він ?" То ж оцініть "красу гри" політтехнологів. І ось вже всі налякані, і як миленькі, побіжать голосувати за того, на кого їм так вміло вкаже система влади.
Всі люди схильні до страхів. Але дезорієнтована суперечливою інформацією людина вже налякана і тривожна - вона боїться помилитися, тому що на рівні логіки зробити вірний вибір - нерозв'язна задача. Але саме до цього нерозв'язного завдання виборця і будуть підштовхувати з зомбоящиків, щоб довести заплутаність його свідомості до максимуму, а потім "взяти його тепленьким".
Тому не слухайте нікого, а змі, зомбоящики, соц.опитування і "експертів" та "аналітиків" - особливо. Ваша підсвідомість безпосередньо пов'язана з громадською підсвідомістю, і в моменті вибору, буде знати, який найкращий вибір для країни, а, значить, і для Вас.
Якщо Ваша відповідь - "ні, я не здатний цього усвідомити, я вірю, що тільки моя логіка, чи логіка іншої людини здатна зробити найкращий вибір", то Ви приречені зіграти роль слухняного раба системи та допомогти їй утвердитися, хоч підете Ви на вибори, хоч ні - Ваш голос система влади використає для себе.
3. Про своєчасність вибору, як найважливішій умові успіху.
Чи здатні Ви усвідомити, що світ мінливий, як і будь-яка ситуація ?
Що через день, тиждень, місяць або два в моєму житті, в ситуації в країні може відбутися все, що завгодно ?
Що світ не є статичним, і світ не застиг в точці "вчора" ? Якщо Ви вже зараз точно знаєте, кому віддасте свій голос в майбутньому, це 99 % помилкове рішення для Вашого життя, а, значить, і для еволюції країни. Ще ніхто вірні відповіді на настільки важливі питання не знає і знати не може. Просто тому, що момент ще не настав, а ситуація не дозріла. Всі, хто стверджують, що "вже знають", або жорстоко помиляються, або цинічно брешуть в своїх інтересах.
Але до помилкового рішення заздалегідь визначитися з вибором Вас наполегливо схиляє система влади, тому що по яким би критеріям Ви завчасно не визначились - системі все в плюс, саме тому, що такий вибір, буде помилковим, а значить, нічим не загрозливим системі.
Тільки коли наш вибір станеться у сам момент виборів і тільки коли він буде інтуїтивним, тільки тоді системі не вдасться вплинути на нього, ні використати його в своїх інтересах, тому, що з'являється елемент непередбачуваного вибору, і це завдає удар нинішній системі влади, навіть без урахування подальших трансформаційних наслідків удару.
Якщо Ви не здатні це усвідомити, то в цьому випадку Ви нічим не кращі за бабцю, що вже знає за кого проголосує - за гречкосія або за обіцяльників підвищити їй пенсію та щось поставити в дворі ... Тільки у бабці свій інтерес, а у Вас свій. Звичайний розум, жорстко зчеплений з Вашим ЕГО, навіть в принципі, не здатний робити доленосні вибори, що змінюють реальність на краще. Логіка здатна робити доленосні вибори тільки по кармічній накатаній, коли будь-який наступний вибір тільки погіршує ситуацію. Логіка дана Вам для всіх інших рішень, крім доленосних.
Якщо Ви дійсно, а не на словах, хочете змін в країні на краще, то :
а) Не поспішайте визначатися з вибором до самого моменту виборів. Спокійно та уважно спостерігайте за ситуацією в країні, не залучаючись до агітації, пропаганди і обговорення кандидатів. Є варіант, що в найближчий час потрібна країні команда людей засвітився своїми діями, а не тупо піаром.
Але якщо навіть і це не виходить, то залишається пункт :
б) Зробіть свій вибір інтуїтивно, за покликом Вашої чуйки, тільки майте на увазі, що інтуїція та чуйка не аргументують, не пояснюють свій вибір. Навпаки, практично завжди істинний вибір йде в розріз з Вашою повсякденною логікою і повсякденним розумінням суті речей. Тому, просто довіртеся внутрішньому душевному чуттю.
Ви нічим не ризикуєте, тому що Ви своїм розумом вже стільки разів робили помилковий логічний вибір, і він стільки разів приводив Вас в усе гіршу ситуацію, тож дайте хоч один шанс собі вибрати інтуїтивно, своїм внутрішнім почуттям - чуйкою.
До кого з кандидатів Ви раптом відчуєте нез'ясовний імпульс довіри - того і вибирайте.
Вам не потрібно турбуватися про те, що перетравити цю інформацію і зробити свій вибір зможуть далеко не всі. Але навіть якщо невеликий відсоток виборців проголосують серцем, інтуїцією, це буде достатній енергетичний поштовх, щоб паразитуюча на нас система влади впала.
Просто нам про інтуїцію та чуйку ще ніхто ніколи не казав 

Немає коментарів:

Дописати коментар