пʼятниця, 11 травня 2018 р.

Степан Бандера та Бандерівці. Вся правда.

Тільки тепер, по-справжньому, починаємо розуміти ким були вояки УПА і чому їх так масово підтримувало населення України.
Якщо ти - Українець, то серце тобі підкаже.
А якщо ти - совок, то живеш минулим,
тобі вже нічого не поможе і ніщо не підкаже. 
Бандерівці жили в страшні та безглузді часи. І ми не маємо жодного права їх засуджувати.
Засуджувати боротьбу Бандерівців проти окупаційної совітської влади ніхто не може, їх право бути незалежними ніхто не може заперечувати.
Вони були Українцями, та мріяли про щастя в своїй незалежній державі для всіх Українців.
І не побоялись вступити в нерівний бій з німецькими, а потім і з совітскими окупантами.
Багато з них загинуло в тій кривавій боротьбі. Десятиліттями їх оббріхувала радянська пропаганда та агітація. І результати цієї брехні ми ще досі відчуваємо ...
Воля - дорога'. Іноді за неї треба заплатити власним життям ...
Але краще загинути вільною людиною в боротьбі, ніж жити рабом. - Таким був зміст боротьби вояків УПА.
ВОЛЯ, АБО СМЕРТЬ. 


Дивно. Люди навіть не знають, як правильно називали себе воїни та борці за незалежну Україну в далеких 40-50-х роках, але по-смердіти радянською брехнею, як мухи на гівно прилітають....
Бовдури совітськи. Пояснюю вам всім. Степан Бандера - Герой України, віддав своє життя за незалежність України ! А його товариші та послідовники - Бандерівці.
І нічого спільного з тов.Бендером від Ільфа та Петрова тут нема.
"Погані" Бандерівці та хороші «совєти» - типова радянська брехлива пропаганда, яка десятиліттями та навіть зараз забруднює мізки Українців, особливо у східній, південній та центральній Україні. На жаль, подібна брехня живуча. Десятки років вона створювала антагонізм та ділення Українців по регіонам.
Радянсько-совєцька влада не тільки замовчувала або відверто брехала про визвольний рух Українців, а й безсоромно та жорстоко робила диверсії, щоб скомпрометувати цей визвольний рух, а під шумок заарештувати та відправити в гулаги половину населення України. Я не придумую. Я слухав розповіді очевидців. Я бачив документи. Загони нквд-истів, переодягнені в форму УПА, знищували цілі села, а потім це використовувалось як компромат на УПА. Ось, мов які це бездушні нелюди. І під цю волинку вже йшов масовий терор населення західної України савецькім правітєльством. Істинної інформації про Український визвольний рух немає і на сьогоднішній день, а архівні документи, які ще збереглись, зберігаються в секретних архівах за сімома замками і під грифом "савєршенно сєкрєтно".
Вшануймо пам'ять тих людей хоча б в цей день, якщо на більше ми не можемо спромогтись, якщо совітська брехня ще міцно сидить в головах ...


Немає коментарів:

Дописати коментар