вівторок, 9 липня 2019 р.

Заблокований ...

Мій основний профіль Олександр Башта заблокований вже 4 рази з початку року.
Моя криївка Олександр Башта теж заблокована без можливости оскаоження.
Пишу з криївки, яку теж часто блокують.
З початком активною фази виборів президента в Україні, яка одразу перейшла у дострокові вибори до врУ, активних Українських Націоналістів у мордокнизі безапеляційно блокують та видаляють. І робиться це все за доносами та наклепами антиукраїнської наволочі, яка дуже прагне повернення "русскава міра" в Україну.
Знову на 30 діб за слова Шевчена та Франка, які "не відповідають стандартам єс", мою сторінку забанили. Криївка теж забанена.
Здивувався. Останнім часом в більшості зайнятий проблемами вибору в Україні, що не встигаю писати дописи про московію та їх "мір" на своїй основній офіційній сторінці, за що часто блокували.
За що ж забанили ? Не повірите. Тепер Націоналістів банять за дописи чи наші коментарі під якимось дописом, написані 3-4-5 років тому.
Для прикладу, віршик
"Пада сніг на поріг, на порозі слизько, утікайте м......, бо Бандера близько " !
Уявляєте, як це треба було сидіти та порпатися, все перечитувати і вишукувати слова, якими ще Шевченко називав тих, хто живе на московії ... чи Франко та і весь світ називає євреїв ?
А за всім відоме Свободівське фото-колаж "матюки перетворюють тебе на ... неосвітченого громадянина країни, яка межує з Україною на сході", банять одразу.
Це ж скільки часу на це у них пішло ... а скільки ресурсів ...
І у тому процесі блокування я не поодинокий. Українських Націоналістів системно і наполегливо, ті хто зараз при влади і безкарно грабує Україну, страшенно бояться, тому і блокують наші сторінки. Вони розуміють, що тільки Націоналісти для них реальна та сама небезпечна загроза, а з рештою "політиків" вони вже домовились ...
#Є_Свобода_буде_Україна
#Україна_понад_усе

Немає коментарів:

Дописати коментар