неділя, 10 лютого 2019 р.

Хто такий самовисуванець ?

Самовисуванці. Хто ці люди ? Чиї інтереси у структурованому суспільстві вони представляють ?
Кандидат у президенти пан Порошенко – самовисуванець ! Цирк та й годі ...
Чи це є американській чи європейський підхід у політиці ?, а може традиція ?, чи принцип ?
Чи може Трамп, чи Дуда – йшли через самовисування на президентських виборах у США та Польщі ? Чи може хтось інший в Європі ще був самовисуванцем ?
Хто кого тут зрікся ?
Порошенко зрікся свого власного політпроекту "бпп-солідарність" ?
Чи то "бпп-солідарність" – зреклася Порошенка ?
Отож, фактичний співзасновник 4-х політичних проектів в Україні за останні 20 років, Порошенко йде на вибори через самовисування, тобто самовисуванець.
Такий крок – це щонайменше хитрування, а також ознака слабкості, маніпуляції та своєї безвідповідальності за наслідки власної та коаліційної діяльності / бездіяльності політичного проекту "бпп-солідарність" у врУ.
Самовисуванець – це як людина без роду і без нації, без ідеологічних переконань, без чіткого й однозначного світогляду, без усталених цінностей та принципів поведінки.
Самовисуванець – це особа не прогнозована, відірвана від народу та безконтрольна у системі суспільної діяльності. Це людина «перекоти поле», залежна від кон’юнктури, яка пристосовується до політичних обставин і суспільних настроїв та використовує їх у своїх егоїстичних цілях. Це "ні вашим, ні нашим".
У майбутньому від таких очільників можна сподіватися чого завгодно. Вони роблять те, що їм вигідно, кажуть те, що хочуть чути маси. Їх майбутні гасла і вчинки можуть бути цілком антагоністичними до тих, які вони казали й робили в минулому, чи сьогодні.
Українці багатьох таких політиків вже бачили і пережили за 27 років з часу відновлення незалежності України.
Тож будьмо уважні. Самовисуванець то підступна та ненадійна, брехлива людина.
Йосиф Ситник.

Немає коментарів:

Дописати коментар