вівторок, 18 червня 2019 р.

Про нерайдужні перспективи для держави Україна ...

Ще в 1991 році, з першого дня відновлення Україною своєї Незалежности, спочатку комуністи-кравчуки, які потім за допомогою кучми трансформувались в олігархів-злодіїв, захопили владу над Україною. А все те, що сьогодні, в 2019-му, відбувається з Україною - це вже наслідки багаторічної побудови комуністами-злодіями для себе  олігархічної моделі країни.
І ось яка у нас олігархічна країна, "побудована" за 28 років "незалежности" :
 - відсутність національної Української культурної еліти внаслідок блокування у змі національної культури і активне поширення глобалістських трендів з орієнтацією на “ринкову культуру”.
 - відсутність інших, крім ВО Свобода, будь-яких повноцінних ідеологічних політичних партій, внаслідок орієнтації на політичні проекти вождистьського типу та активну присутність в цих проектах інтернаціонального "європейського" елементу, інтереси якого лобіюються і координуються на міжпартійному та глобальному рівні.
 - повна відсутність сильного і координованого Україномовного Національного медіапростору, внаслідок слабкості Української держави, нерозуміння президентами країни важливості інформаційних стратегій і тотальне посередництво на всіх політичних рівнях, що знищує національні інтереси країни.
 - повне нівелювання за допомогою підконтрольних змі моральних, етичних, естетичних, політичних ідеалів у народу України внаслідок тонкої цілеспрямованої, маніпулятивної політики, спрямованої на поголовну деградацію Українського народу. Деградація ця виражається у повній залежності від інформації, яка поширюється, відсутності критичного сприйняття, тотальна інформаційна безграмотність, орієнтація на розважальний тип продукту "видовищ, замість хліба !". Тотальна орієнтація на глобалістичні квазіідеали і квазіособистості, якими заселений наш медіапростір.
Всі ці фактори говорять про те, що при наявності цих та багатьох інших внутрішніх і зовнішніх чинників, Україна зі своїм надто високим рівнем толерантності і надто низьким рівнем самосвідомості стоїть на межі свого зникнення як Національної держави, де основним джерелом влади мав би бути Український народ.
А народу, як виявилось, уже практично немає … немає Народу Держави, а є лише насєлєніє території
Якщо не трапиться якогось "дива" в головах тих, хто себе ще називає Українцем, то від України може лишитися лише назва ... І це ще в кращому випадку.

Немає коментарів:

Дописати коментар