неділя, 10 червня 2018 р.

Хто винен та що робити ... питання до всіх Українців.

В січні-лютому 2014-го на сцені Євромайдану пан Луценко активно цитував слова Степана Бандери - " Ніщо не зупинить ідею, час якої настав ! "
Тепер же, в 2018-му, пан Луценко з крісла генерального прокурора всієї України, так само активно переконує всіх нас, що стоїть на сторожі інтересів Української України ... 
Але от його підлеглі з Тернопільської обласної прокуратури, а саме - старший слідчий слідчого відділу прокуратури Тернопільської області Л.Матієк, який ще й до того радник юстиції, звинуватив патріотичну міську раду Тернополя у завданні шкоди конституційним правам прихожан церкви московського патріархату, офіційного представництва російської православної церкви, яку в Україні вже давно називають легальними офісами фсб росії, а попів тієї церкви - агентами у рясах. 
Немає нічого дивного, що Націоналісти у Тернополі активно протидіють політиці російських попів. Націоналісти з Правого Сектору, Свободівці постійно влаштовують акції біля єдиного осередку московського патріархату в Тернополі, що на перехресті пр. Бандери та вул. Коновальця. Наші акції завжди мають тільки мирний характер, Націоналісти розмовляють з перехожими, переконують, вручають інформаційні листівки. А після ганебного вчинку московського попа в Запоріжжі, де священник московського патріархату відмовився відспівати трагічно загиблу дитину тільки через те, що дитина була хрещена в УПЦ Київського патріархату, Націоналісти принесли під російську церкву іграшки, облиті червоною речовиною. 
Повторюю, що акції Націоналістів проти московської церкви і попів завжди мирні та спокійні, і мають намір розкрити прихожанам правду про діяльність московського патріархату в Україні. 
А от тернопільська прокуратура трактує наші дії як такі, що завдають істотної шкоди конституційним правам та свободам прихожан та кліру московської церкви. 
У мене виникає закономірне питання - як може виникнути така ситуація під час російсько-української війни ?, коли ця війна це не лише бойові дії на Донбасі, а й потужна інформаційно-пропагандистська війна по всій Україні, в якій кремль путіна використовує російських священників як свій ідеологічний спецназ. 
То що це ? Тоді виходить так, що в Тернополі є союз прокуратури і московської церкви ? 
Факт. Прокуратура Тернопільської області знайшла винних в обмеженні прав вірних російської церкви. І це не Свобода, не Правий сектор. Це міська рада Тернополя, яку 17 квітня 2018 року прокуратура повідомила, що здійснюється кримінальне провадження саме щодо дій міської ради. В мережі навіть з’явився відповідний документ № 17 / 382 за підписом прокурора. 
Весь кримінал міської ради Тернополя полягає у тому, що службові особи ради несумлінно виконували свої обов'язки, і провина їх у тому, що міська рада не зупинила Націоналістів, які проводили роз'яснювальну роботу серед прихожан російської церкви, які просто не усвідомлюють до кінця, в яку церкву ходять та в якого "бога" вірують. 
Обласна прокуратура стверджує, що мерія Тернополя винна в тому, що службові особи мерії не втрутилися і не зупинили Націоналістів, які агітували перехожих проти московської церкви ... А все це тому, що працівникам прокуратури Тернопільської області не подобається патріотична позиція мерії Тернополя на чолі з міським головою Сергієм Надалом.
Чи поінформований про таку позицію та службову спритність своїх підлеглих генеральний прокурор Луценко, якого я згадував на початку допису, сподіваюсь ми скоро взнаємо.  


Немає коментарів:

Дописати коментар