субота, 9 червня 2018 р.

Свобода завжди буде захищати Українців. Слава Нації !

У п'ятницю 8 червня, під час пленарного засідання 8-ї сесії Тернопільської обласної ради, саме Тернопільські Свободівці відстояти законне утворення Тернопільської громади та інших територіальних громад, у тому числі і в Тернопільському районі.
ВО Свобода завжди була та залишається на позиції підтримки Українців та їх громад, і саме тому на сесії Тернопільської обласної ради був знайдений консенсус з питання утворення громад. А до того, у вівторок 5 червня на засіданні сесії обласної ради окремі політичні шулери намагались щось для себе утворити шляхом порушення закону про добровільне об'єднання громад ...
Але, як завжди, саме "радикальна" ляшківська політична сила разом з "самонемічною" пана Садового та їх політикани намагалися не допустити затвердження перспективного плану та утворення Тернопільської, Білецької, Острівської громад, коли намагалися приєднати інші села всупереч волевиявленню людей, тому що кожен із тих політичних невдах шукав собі політичних дивідендів.  
І якщо радикалам, якими диригував нардеп Мосійчук ще якось вдалось задовільнити амбіцію білецькою громадою, то от садапомічні невдахи залишились ні з чим.
Місто Тернопіль як найбільший населений пункт Тернопільщини має таке ж невід'ємне право на створення територіальної громади, як і  всі інші громади краю.  
Виключно завдячуючи позиції депутатів ВО Свобода сьогодні жителі обласного центру та навколишніх сіл отримали шанс повноцінного розвитку власних об'єднаних територіальних громад.
А цьому сприяла присутність нардепа-свободівця Михайла Головко і переконлива позиція монолітної фракції ВО Свобода та її лідера Олега Сиротюка в Тернопільській обласній раді, за підтримки громади міста і району, міської фракції, однопартійців, які  не допустили знову провокацій зі сторони самонемічних та радикалізованих політичних партій.
Всі політики повинні зрозуміти, що партійна символіка ВО Свобода, яку хотіли спаплюжити радикали-ляшківці, це бойовий стяг Свободівської партії. Під ним, як і під національним прапором, Свободівці здобули перемогу в Революції Гідності проти януковичів,  а тепер воюють супроти сепарів-терористів у московсько-українській війні. Свободівське знамено охрещене кров'ю героїв Небесної Сотні та війни на сході України. Нікому не дозволимо безперешкодно публічно над ним чинити наругу чи маніпулювати свідомістю людей, розмахуючи перед ними нашим партійним прапором !


Немає коментарів:

Дописати коментар