неділя, 10 лютого 2019 р.

Про "агентів кремля" та "патріотів від влади"

Якась частина нашого населення, особливо з "впливової" інтелігенції, за пів року до виборів президента, завдяки масовому телезомбуванню та чисельним білбордам по всій Україні, "раптом" щиро повірила, що Порошенко дійсно затятий патріот, навіть часом націоналіст і лише він єдиний, хто зупинив путіна та його Росію ... ну ще там щось про мову, віру, армію та "реальні справи, а не пусті обіцянки"
                   
Але чомусь те населення зовсім не цікавить, а чому це Медведчук вночі таємно зустрічається у приватному маєтку гаранта Конституції України ?, а колишні ригоанали знову всі при державних справах сидять у врУ, а не в буцигарні ?
Чомусь не цікавить населення, як це Медведчук, кум путіна, став власником двох найрейтинговіших новинних телеканалів в Україні ? 
Зовсім не цікавить населення, і журналісти "чомусь" про те мовчать, як Медведчук, який завжди був політичним невдахою, а тепер вперше близький до того, аби провести свою проросійську партію до Українського парляменту та створити там потужну антиукраїнську фракцію ?
Частину населення території України це геть не бентежить, так само, як їх не бентежить те, що ключовим партнером Порошенка по бізнесовим справам став Ахмєтов з "роттердам+" ...
Не бентежить населення те, що за п'ять років влади Порошенка не покарано жодного з вбивць Небесної сотні ... не відправлено за грати жодного регіонала чи корупціонера з числа "любих друзів" ... вже не кажу про своїх мартиненків, насірових, діамантових прокурорів ...
А все це тому, що політтехнології - "агент кремля" та "мовчіть, бо путін нападе" працюють на всі сто ... тому що дуже довірливих та зачарованих, але не дуже розумних людей чимало у нас.
Проте, поки ще сподіваюсь, що адекватних в країні все ж таки більше, які розуміють, що влада олігархів-клептократів не може бути по-справжньому патріотичною, тому що для них патріотизм - лише єдиний спосіб утриматись біля владного корита.
Але в одному Порошенко дійсно досяг значних успіхів - створена адміністрацією Порошенка армія ботів, яка через телевізоти, змі та інтернет досить вправно маніпулює свідомістю пересічних громадян в Україні.
       

Немає коментарів:

Дописати коментар