вівторок, 5 лютого 2019 р.

Кого та чому ми обираємо ...

В посткольоніальних країнах та країнах з олігархією і несталою демократією вибори до влади призначені в більшости для легалізації вже узурпованої влади, а населення зробити співучасником узурпації.
Тому електорат спочатку зомбують потрібними владі рейтингами і компроматом на оппонентів, формуючи напрямок руху для стада, а вже в день голосування, ввечері, екзитполами соціологів готують до сприйняття лохторатом потрібного владі результату.
Саме тому і виборче законодавство прописане так, щоб перемогли ті, хто вигідний системі. Поодиноких несистемних кандидатів система або перетравлює, або викидає.
А потім виборці терплять свій вибір та своїх обранців, а обранці говорять на весь світ від імені "народу", як палко вони люблять та дбають за "свій народ". І тому доки існує олігархічна система влади у нас нічого не зміниться.
Ну і чисто з цікавости, чисто з наукової точки зору, а може просто поржати - чому на інтронізації Епіфанія у Святій Софії всі були, а Гройсмана не було ?
Пам'ятаю, як увесь Київ був обставлений "бігмордами": пишаюсь, що я українець", а тут раптом, на такій події для України, а Вони і немає ....


А чи знаєте Ви, що питома вага етнічних Українців в Ізраїлі вища за питому вагу етнічних євреїв в Україні ?
Але жоден з етнічних Українців ніколи не був, не є, і ніколи не буде в Ізраїлі ні президентом, ні прем'єром, ні членом кнесету Ізраїля.
Чому ?
Тому що єврейська більшість ніколи за "інородця" не проголосує, така їх свідомість, нехай він буде хоч золотим.
Чому ж тоді Українці обирають етнічних євреїв керувати собою ? Може хтось знає ? Чому серед кандидатів на пост президента України просто таки неправдоподібна питома вага євреїв ? Наука про цей феномен може дати нам відповідь ?
І чи не тому, Ізраїль в пустелі, безперервно воюючи, всю свою історію належить до найбагатіших країн світу з високим рівнем життя своїх громадян ... а Україна, з кращими у світі землями, з найкращими для життя природними умовами та з найбільшими в Європі природними ресурсами є найбіднішою ?
От і блудимо ми, Українці, в трьох євреях національного питання ...
Ось не уявляю собі і квит, що десь в Ізраїлі, якийсь пан з України, який потрапив жити до Ізраїлю, стай успішним, а йдучи в депутати написав собі - Пишаюся, що я єврей.

         


         

Немає коментарів:

Дописати коментар