неділя, 2 вересня 2018 р.

6 вересня 2018 року Українці виходять на пікетування верховної ради.

Для того щоб не декларативно, а саме реально змінити і політичну і економічну ситуацію в Україні на користь Українців та їх життя, треба на законодавчому рівні ухвалити антиолігархічні закони та рішення, які більше не дозволять олігархам бути владою в Україні на всіх рівнях, і так, щоб злодії більше не могли активно впливати на Українську владу.
І перші кроки втілення в життя антиолігархічного пакету докорінних перетворень, як перший тиску на владу порошенків-олігархів розпочали саме Українські Націоналісти ВО Свобода.
Як це все зробити ? Як усунути злодіїв від влади ?
Для ухвалення антиолігархічних законів нам треба мати саме Українську владу, як законодавчу так і виконавчу.
Прикро, що ще не всі в нашій державі це розуміють
Доки в Україні не буде Націоналістична більшість у верховній раді, доти буде нами правити бандо-олігархат, і тут вже немає значення яке у ньго буде ім'я, чи янукович, чи пророшенко, чи пінчк, фірташ, ахметов ...
Сумно, що досі на виборах люди вiрять в "гречку", вірять в казки та обіцянки, довіряють зайдам ...
І при цьому зовсім забувають про майбутнє своїх дітей та своєї держави Україна.
Будь-які зміни в Україні можливі лише при одній умові - влада в Україні буде належати Українцям, і Українцям не за паспортом, а Українцям за Націоналістичним світоглядом.
                     

6 вересня 2018 року Українці виходять на пікетування верховної ради. Покажемо олігархічній владі волю Української Нації !
6 вересня біля верховної ради України вимагатимемо депутатів ухвалити Антиолігархічний пакет докорінних перетворень та новий Виборчий кодекс.

Ці законопроекти подолають вплив олігархів на владу та дадуть можливість обрати новий нормальний парламент.
Закликаю всіх небайдужих приєднуватися до наших вимог. #во_свобода #6вересня #ВОСвобода

Немає коментарів:

Дописати коментар