вівторок, 4 вересня 2018 р.

Націоналізм

В сучасній Україні 21 століття, воєнній та враженій тотальною кризою, саме  Українській Націоналістичний чинник набуває великої ваги. А це одразу стає реальною загрозою для олігархату, який захопив та тримає владу в Україні
Зневірені у фальшиворотих різнокольорових  порошенках, януковичах, ляшках, рабіновичах, медведчуках - політиканах, люди все більше схиляються до ідей Українського Націоналізму, які сповідували  Коновалець, Бандера, Шухевич, Петлюра та багато інших Українців.
Діючі Українські Націоналістичні політичні організації, серед яких ВО Свобода та виразник ідей Українських  Націоналістів  портал та газета Свобода закликають громаду вірити та підтримувати ті політичні сили, які допомагають Націоналістам відстоювати добро і справедливість та Національні Українські інтереси. 
Годі бути терплячими, толерантними та довірливими, жодної підтримки політ. партіям олігархів та злодіїв, представленим у врУ. 
Можна підтримати  лише поодиноких депутатів-патріотів. Гнати від влади всю потолоч та формувати на базі ВО Свобода, КУН, ОУН, ПС, НК єдиний Національний моноліт.
Не скиглити, а боротися ! Діяти та перемагати ! Відстоювати за всіх обставин своє, Українське ! А у великий День Святої Покрови заприсягнімо на вірність Нації та єдність лав справжніх Українських Націоналістів ! Воюємо і переможемо !
Смерть всім зовнішнім та внутрішнім нашим ворогам ! Слава Нації !


Немає коментарів:

Дописати коментар