неділя, 11 листопада 2018 р.

Послухали ... подумали ... а зроблять навпаки ...

 Потрібно уважно прочитати мінські угоди, щоб зрозуміти про що саме піде мова.
А в тих угодах, як це не парадоксально, жодним словом не йдеться ні про днр, ні про лнр, і тому у світі днр лнр досі не визнають. Але це зовсім не означає, що люди на окупованих територіях перетворилися в безсловесних тварин, які не мають права вирішувати свою долю самі.
З нашого боку Кучма невідомо з ким та невідомо про що цілих п'ять років вів розмови, а тепер з'ясовується, що з того боку нікому представляти окуповані території на переговорах в Мінську про врегулювання конфлікту, і до того ж там хочуть провести "вибори".
Виходить так, що проти виборів ніби то всі, і американці, і європейці, і навіть сам Порошенко всім каже що він проти тих виборів, але жоден з них за весь цей час не зробили нічого дієвого, щоб врегулювати ситуацію та повернути Україні окуповані Росією території на сході.
Але люди на сході України під окупацією не можуть жити без влади, така вже людська сутність. Влада, яка сьогодні є в Україні, на переконання багатьох громадян  - це просто узаконений на державному рівні олігархічний тероризм, який і назвати владою не можна.
 Будь-яка територія, на якій живуть люди, не може залишитися без управління, тому зрозуміло, що і на окупованих територіях люди змушені якось самовизначитись, і тому там підуть на вибори, а це все ж значить вони їх визнають. Люди мають право, якщо виникає така необхідність, обирати собі лідерів для управління - головних, старших, керівників, начальників.
Разом з тим народ України до такої міри втомився від обіцянок та брехні пана Порошенка, що тепер будь-який його заклик викликає бажання у людей робити все навпаки.
І тут на сцені донбасу для чогось знову з'явяється Порошенко з своїм зверненням. І тільки з цієї причини явка до урн на виборчих дільницях у двох непідконтрольних нинішній владі областях України почне перевищувати психологічний поріг схвалення у 20 відсотків.
Так вже воно чомусь виходить, що там, де Порошенко, там завжди " його успіх", і якщо Порошенко повторить ще раз своє звернення до жителів Донбасу із закликом бойкотувати вибори як фейкові, то окупаційна влада отримає явку всі 100 відсотків ...


Немає коментарів:

Дописати коментар