четвер, 27 квітня 2017 р.

Зрадникам не місце в депутатах Тернопільської ради.

А в нашому Тернопільському інфо-просторі і далі вирують пристрасті навколо подій 24 квітня під міською радою. Задіяно все - телебачення, інтернет, медіа, соціальні мережі, а секретар-бепепіст аж з самого Китаю гнів свій послав на голови невірних справі місцевого врядування.
Здавалось би, що внутрішні проблеми ВО Свобода то їх проблеми ... але ні ... ворог не спить.
І старається тут головний ідеолог та натхненник цього протистояння Ваня Сороколіт.
Сторінка Вані в соцмережі кишить гнівними постами, коментарями та відвертими образами в сторону Свободівців.
Але це мене не дивує. Ваня Сороколіт ніколи не вирізнявся холоднокровністю та тверезою головою, за що не раз поплатився, а бувало і по писку получав.
Тому цей фейсбучний шабаш Вані спишу на його весняне загострення процесу метаболізму або на фазу повного пів-місяця. Кому що до вподоби. Зауважу лише, що у політиці, куди так рветься ще поки місцевий народний обранець, з таким буйним темпераментом немає що робити. Ну але, як то у нас кажуть, прапор "автомайдану" йому в руки.
Значно обережніше у цьому конфлікті ведуть себе його зрадники-побрати Турський та Навроцький. Їх злет, матеріальний достаток, посади пов'язані виключно з ВО Свобода. Не дуже то хочеться, щоб однопартійці почали діставати їх скелети з шафи перед громадою та виборцями. Бо і так, у світлі останніх скандальних публікацій у змі про таємну нерухомість Навроцького та земельні афери Турського, громадськість Тернополя досить нервово реагує на цих персонажів.
А цікаво, що зараз би робили Навроцький з Турським, якби не їх колишня партійна приналежність ? Напевно Роман садив би бараболі, а Ігор ліниво читав лекції студентам. Тому і залишається їм плекати надію, що їх побратим-зрадник Ваня, який заварив цю кашу та підбив їх, якось розрулить ситуацію. Бо інакше улюблену фразу героїв із комедії Кавказька полонянка - "Жить, как говорится, хорошо ! А хорошо жить-еще лучше !" - доведеться назавжди забути.
На разі ж внутріпартійний конфлікт Свободи саме через цих зрадників, використовують бепепісти і садонемічь з метою послабити рейтинг та вплив Свободи і міського голови в місті, в цілому регіоні. А вже коли це тріо зрадників використають в ролі шісток, то звісно потім скажуть їм па-па. Навряд чи якась серйозна політична сила захоче після цього мати з зрадниками справу.Зрадили одних, то зрадять і інших.


Немає коментарів:

Дописати коментар