неділю, 30 квітня 2017 р.

Зрадників всі зневажають.

Коли 24 квітня ми не пустили у міську раду зрадників Ваню Сороколіта, Навроцького, Турського, виключених з лав Свободи і вимагаємо від них скласти свої мандати, то справа дійшла навіть до дрібної сутички під міською радою, в якій з "якогось дива" взяла участь фракція бпп солідарність та примкнула самопоміч.
Але чому наші сугубо внутрішньопартійні дії викликали такий резонанс ?, і особливо в частині місцевих змі та невеликої кількості самопроголошених "активістів" ?
Відповідь у мене дуже проста.
ВО Свобода хоч і з запізненням але все ж вигнала з партії зрадників, які розколювали Тернопільський осередок ВО Свобода, намагаючись мінімізувати його вплив на прийняття рішень міської ради.
Зрадники Сороколіт, Турський, Навроцкий порушували партійну субординацію та голосували проти рішень, які шли у відповідності до нашої програми розвитку Тернополя, та партійної програми Свободи. Одночасно #зрадники почали координувати свої дії з провладними фракціями #бпп та #самопоміч, фактично ставши членами антисвободівської групи депутатів у міській раді.
Дуже мені прикро, що ті зрадники відмовляються складати свої депутатські мандати після виключення їх з партії, хоча перед виборами ми всі брали на себе письмове зобов'язання одразу скласти свій депутатський мандат у разі свого рішення виходу з партії, або виключення з партії. Звісно це не підписувалось кров'ю, але там стоїть особистий підпис кожного з нас.
Спрогнозувавши реакцію рядових Свободівців, які на дух не переносять зрадників, вони ще й спровокували з допомогою депутатів від влади Порошенко сутичку біля міської ради, а центральні провладні канали тб вдосталь посмакували нехарактерною для #Тернополя картинкою сутички, ну і звісно це все подавалось в негативі на ВО #Свобода.
А головна "скрипка" в тій какофонії Ваня Сороколіт, той що на фото з тавром на лобі.
                                

Немає коментарів:

Дописати коментар