середа, 10 квітня 2019 р.

Суб'єктивно про другий тур

У першому турі у нас був вибір - Націоналіст Кошулинський за підтримки Українських організацій. Але як бути у 2-му турі ? 
У виборі містяться суттєві позитиви. Вони і є критерієм. Позитиви - це відповідність Націоналізму, політична історія, середовище походження, ставлення до лібералізму та особисті якості й досвід кандидата. Суттєво вони є: сакральність, суверенітет, Ккраїнська культура, економічна справедливість.
Якщо вибір не може бути заснований на вказаному, ми можемо на основі компромісу із собою вдатися до вибору на основі критерію "меншого зла". До речі, який є досить притаманним Україні як наслідок окупації, і тому з 1991 року ми його лишень і застосовуємо.
Якщо у виборі меншого зла ми знаходимо при порівнянні певні позитиви, ми можемо робити вибір. Однак якщо альтернативи нижче дна, вибір "меншого зла" стає не критерієм вибору, а саморуйнуванням через приглушення відповідальності за вибір будь-якої альтернативи.
Зрозуміло, ліберальна демократія загального права у постгеноцидній країні, яка ще й воює, не може працювати - лише по колу відтворює занепад і призводить до зменшення населення, розшарування і скніння народу.
При жодному з кандидатів на посаду жодна із суттєвих речей втілена не буде, адже обоє - ліберали. Томос не змінює огидного статусу світської держави, вже не кажучи про націоналізацію олігархії тощо. Всі пам'ятають, як Порошенко підняттям явки на Донбасі з ригіоналами викинув Свободу у 2015-му  з врУ ? Всі вже зрозуміли, що Зе - це преЗЕрватив ?
Хоч якісь позитиви за критерієм "меншого зла" все так знаходяться нижче дна. У цій ситуації брати на себе відповідальність за такий вибір я не хочу.
Українські Націоналісти Порошенку нічого не винні, але порохоботи зараз істерику розвели проти Свободи і брешуть проти нас. Той, хто вимагає у мене голосувати за пороха, а хто ви такі ?
Чи можна вступати у критику після обрання когось у 2-му турі ? Так, звичайно, не тільки можна, а обов'язково треба і ми будемо, адже наша лінія стає понад чинним президентом, щодо якого ми не зв'язані компромісом із собою щодо вибору.
Окрім цього, раз ми визнаємо саму технологію виборів, то присутність на виборах обов' язкова.
У такому разі я залишу знак ідеї Нації на бюлетні. Слава Нації ! Смерть ворогам.

Немає коментарів:

Дописати коментар