середа, 3 квітня 2019 р.

Про політиків та їх технології

Наше суспільство опинилось в полоні політичних технологій, які вже 28 років після відновлення нашої Незалежности не дають нам встати на шлях успішного еволюційного розвітку Української Соборної Самостійної Держави.
Сама по собі політична технологія це лише процес для досягнення політиками бажаного результату, і весь світ технологіями користується, але більша частину світу еволюціонує та розвивається, а наша держава Україна чомусь ні ... Чому ?
Може щось з технологіями не те ? А може з тими, хто свої технології нам нав'язує ?
Напевно тут вся проблема  в тих, хто нам нав'язує свої політтехнологі і в такій спосіб нами маніпулює, створюючи викривленне сприйняття реалій, яке в свою чергу не дозволяє нам прийняти правильне виважене рішення в потрібний момент, а саме при обранні чергових політиків до влади.
Головна політтехнологія, яка досі руйнує наше суспільство, і яка успішно використовується всіма нашими президентами, дісталась нам у спадщину від совєтського союзу. І називається ця технологія - " тотальні злодії", це коли навмисно створюються такі умови, щоб всі без виключення прошарки суспільства мали матер'яльні потреби і тому долучались до будь-яких злочинних дій, від крадіжки колоска в полі до мільйонів з бюджету. 

Немає коментарів:

Дописати коментар