вівторок, 2 квітня 2019 р.

Офіційно

Свою офіційну позицію щодо виборів президента Націоналісти озвучать після оголошення офіційних результатів.
Шановні Українці! Дякуємо кожному, хто віддав голос за націоналістичну ідею. Ви — золотий фонд, опора Нації. Дякуємо за свідомий та незалежний вибір. За нього ніколи не буде соромно. Ні через місяць, ні через рік, ні через п’ять.
Сьогодні ж ви маєте пам‘ятати: майбутнє Держави - все ще у ваших руках. Україна - парламентсько-президентська республіка, отже саме жовтневі вибори до Верховної Ради визначатимуть її подальший розвиток.
Нинішня підтримка Націоналістів - це перший крок до нашого успіху восени. Ми посіяли зерно правди, яке мусить дати багатий урожай у жовтні. Це — перший крок до Української перемоги — потужної фракції Націоналістів у парламенті. Тому не розчаровуймося і не опускаймо рук. Боротьба триває. Продовжуймо працю. Твердо, сміло і впевнено. Все попереду. Наші перемоги нас чекають !
МИ ПРОСТО ЙШЛИ У НАС НЕМА ЗЕРНА НЕПРАВДИ ЗА СОБОЮ
Як всі бачили, Руслан Кошулинський і об’єднані сили Націоналістів вели свою кампанію чесно і чисто. Цього не можуть заперечити навіть закляті вороги. Ми не застосовували жодних маніпулятивних технологій, не купували виборців, не крали голосів. І, навіть, не поливали брудом опонентів.
Ми єдині намагалися створити конкуренцію програм, ідей і законодавчих ініціатив. На жаль, сьогодні результат все ще приносять великі гроші, безчесні маніпулятивні технології і постановочні шоу.
НА ЖАЛЬ, ЦІ ВИБОРИ ЗНОВУ БУЛИ ОЛІГАРХІЧНИМИ
чинний президент Порошенко тільки офіційно на свою виборчу кампанію витратив 407,8 млн. грн. Очевидно що в цю цифру не врахована оплата багатотисячного поголів’я «ботоферм», десятків заангажованих «експертів», сумнозвісних «сіток» та всієї реклами, якою рясніла Україна до офіційного старту президентської кампанії.
Зеленський офіційно витратив начебто значно меншу суму коштів — 86,4 млн. грн. Але ж всі ми розуміємо, що його результат зробили навіть не ці витрати. Численні експерти сходяться на думці, що виборець голосував не за Зеленського політика, а за його сценічний образ — «слуги народу». Очевидно в політичну історію України серіал «Слуга народу» з Зеленським у головній ролі, увійде як найдовший рекламний ролик. Який, щоправда, не йшов під рубрикою «політична реклама», і за нього, відповідно, не заплатили жодної копійки з виборчого фонду. Чи таке можливо в цивілізованих країнах світу ?
- питання по Смешку, який витратив офіційно 1,4 млн. грн.
Так, порівняно з лідерами президентських перегонів, Смешко на свою кампанію потратив на перший погляд значно менше коштів. Офіційно. Але є питання: чому чесне і порядне, інтелігентне «нове обличчя» не гребувало послугами безкоштовної але масової прямої агітації у прайм-тайм низки провідних телеканалів. Скажіть, в якій цивілізованій країні світу можлива ситуації, коли для одних кандидатів реклама платна, а за інших прямо агітують. І безплатно. Як це упродовж всієї кампанії робив дехто Гордон, який називає себе «незалежним журналістом». Незалежним експертам варто би порахувати скільки б коштували ці десятки годин прямої агітації у прайм-тайм низки каналів.
ХТО НАСПРАВДІ ВИНЕН В РЕЗУЛЬТАТІ, ЯКИЙ ШОКУВАВ БАГАТЬОХ ?
Чого ви тепер скиглите робите всіх крім себе винуватими ? Не перекладайте вину на українців. За що боролися на те й напоролися. Порошенко і панівна олігархічна камарилья прямо винні в такому результаті. Це саме ви послідовно перетворювали політичний процес в Україні в вульгарне шоу і клоунаду. П’ять років.
Ви мали цілу президентську і парламентську каденцію для того, щоб поміняти олігархічні правила гри на цивілізовані. Як ви любите казати: за європейськими стандартами. Ви мали карт-бланш на реформи: президента в першому турі і парламентську коаліцію, яка вперше в історії мала конституційну більшість.
Замість того, щоб проводити реформи і виконати бодай четверту частину своєї коаліційної угоди, ви лише імітували діяльність. Замінили реальні справи самопіаром у жанрі театралізованих постановок. То чому тепер скиглите, що на підготовану вами сцену політичного цирку прийшли більш професійні шоумени і режисери. Ви самі перетворили виборчі кампанії на цирк. То чому стогнете, коли аплодисменти публіки почав збирати смішніший клоун?
До парламентських виборів маєте ще час опам’ятатися…
ЧИ БУДУТЬ НАЦІОНАЛІСТИ ПІДТРИМУВАТИ КОГОСЬ З КАНДИДАТІВ У ДРУГОМУ ТУРІ?
Наші виборці не вівці, а ми не їхні пастухи. Українці, які віддали свій голос за кандидата від об’єднаних сил Націоналістів — це не «електорат» — це наш працедавець. Ми їхніх голосів не купували, і ними за посади чи лояльність майбутньої влади не торгуватимемо. Якщо ви хочете їхньої підтримки — звертайтеся прямо до цих гідних людей.
Ви і так вже своїми маніпуляціями про «прохідність-непрохідність», про «менше зло», «щоб голос не пропав» змусили мільйони свідомих українців переступити через себе і проголосувати всупереч їхнім переконанням і бажанням.
Без будь-якої гарантії, що ви їхню жертву в майбутньому бодай оціните. Більше такими маніпуляціями ви не здобудете.
Наші прихильники роблять свідомий вибір. Вони власне думають. Обирають ідеологію, чітку програму і реальні кроки її втілення, підкріплені готовими конкретними законопроектами. Хочете їхніх голосів? Гарантуйте, що виконаєте те чого вони хочуть. Наприклад:
- внесіть на розгляд Парламенту як невідкладну президентську ініціативу Антиолігархічний пакет докорінних перетворень (в чинного президента він вже рік, як лежить під сукном, був час ознайомитися і вивчити);
- публічно ініціюйте заміну безплідного Нормандського формату на Будапештський;
- публічно гарантуйте розрив дипломатичних відносин з країною-агресором
(список можна доповнювати)
І переконайте роботодавця, що цього разу ви не збрешете

Немає коментарів:

Дописати коментар