пʼятниця, 15 березня 2019 р.

Хто здатен зупинити політику тарифного геноциду Українського народу ?

 Будні нашої країни, яку вже п'ять років влада злодіїв-олігархи "євроінтегрує", з одної сторони це жебрацькі зарплати, пенсії, а з іншої - астрономічні тарифи та ціни.
Саме такі наслідки того "цивілізаційного вибору", який зробила влада Порошенка для нас в 2014 році, коли зачаровані брехливими обіцянками виборці проголосували за брехуна Порошенка, і тоді серед його обіцянок не було ні безвізу, ні томосу, а були долар по 10, війну закінчу за тиждень, солдатам виплати ...
Доведені до злиднів, мільйони Українців вже давно не здатні платити за "європейськими" тарифами і цінами, які нам безальтернативно впровадили на все.
І як результат, то за п'ять років порошенківських "єврореформ" в Україні рекордно зросли борги по комунальним платежам з 12.1 млрд грн в 2014  до 62.6 млрд грн в 2019 році, де частка боргу - 29,1 млрд грн за газ, 20.0 млрд грн за опалення і гаряче водопостачання.
 І це не дивно, якщо врахувати, що практично всі 144 "реформи" влади Порошенка звелися лише до бездумного підвищення цін. Тільки за період 2014 - 2019 років тарифи на житлово-комунальні послуги зросли в середньому на 734 %, тариф на природний газ для населення збільшився на 1080 %, на опалення на 1225 %, на електроенергію на 221,4 %, на холодне водопостачання і водовідведення на 584 %, на гаряче водопостачання на 560 %.
 Тому сьогодні Українці платять за газ, який видобувається в Україні в достатній для потреб населення кількості, вкрай високу ціну, а продавати газ власного видобутку своїм же громадянам за європейськими цінами - так з народом можуть поводитись тільки олігархи-еврореформатори, тому ціна на газ для населення з 1 листопада 2018 року збільшилася на 23,5% - до 8548,92 грн за тисячу кубометрів, встановивши ціну на газ для населення в розмірі 100 % імпортного паритету. А тепер протягом року Українців чекають ще два підвищення - з 1 травня 2019 до 9851,66 грн за тисячу кубометрів, а з 1 січня 2020, за умови збереження показника базової ціни - до 12313 , 85 грн. Ну а слідом за цінами на газ відповідно зростуть тарифи і на опалення і на гаряче водопостачання, крім того, в НКРЄ вже затверджений план підвищення тарифів на електроенергію в другій половині 2019 року. Порочне коло запозичених в світі кредитів виглядає так : взятий кредит - нові зобов'язання перед кредиторами - нові тарифи для населення - нові борги доведених до злиднів Українців.
 Саме тому, напередодні президентських і парламентських виборів 2019 вкрай важливо усвідомити просту істину - кожен, хто підтримає на виборах Порошенка і представників його команди, повинен розуміти - голосуючи за владу олігархів, Ви голосуєте за чергове підвищення тарифів, а значить, голосуєте за подальше своє зубожіння, зубожіння своєї родини, зубожіння України.
 Знизити ціну на газ дійсно можна було б вже сьогодні, але для цього наша еврореформаторская влада олігархів повинна відмовитися від тіньових схем з поставками так званого імпортного газу, якій доставляється в Україну через величезне логістичне плече, через треті, не завжди порядні руки європейських посередників. Зробити це реально, ось тільки олігархи-"еврореформатори" у владі та їх ригоанальні прихильники в опозиції в цьому не зацікавлені.
 В нинішніх умовах зупинити політику тарифного геноциду Українського народу здатні тільки Українські Націоналісти, у яких є економічна програма, яка дозволить повернути Українцям гідні зарплати, пенсії, встановити економічно обґрунтовані тарифи, надати гарантії соціального захисту, зупинити політику тарифного свавілля і забезпечити гідне життя Українцям на своїй, Богом даній землі.

Немає коментарів:

Дописати коментар