пʼятниця, 15 березня 2019 р.

Українцям треба всього лише правильно проголосувати в першому турі так, щоб у другому вже не мусити обирати "менше зло"

Якщо Ви читаєте цей допис - отже Ви хочете бачити та розуміти, якою буде Україна завтра і Вас турбує питання - "Чи є мийбутне у мене, у моїх дітей та онуків ?"
Але Ви не чуєте відповіді ... Відчуваєте тривогу ... Тому як ніколи розумієте, наскільки важливо зробити свідомий вибір, бо іншого шансу на докорінні зміни влади в Україні у нас вже може й не бути ...
Ми, Націоналісти, поважаємо Вас як свідомих людей, і тому пропонуємо Вашій увазі не набір солодких обіцянок, а чіткий План докорінний перетворень. 
Швидше за все інших програм Ви й не бачили, і не тому, що не цікавилися, а тому, що їх ніхто не вважає за потрібне Вам показувати. Вони думають, що досить Вам гарної картинки, нової назви й гучного гасла - на білборді чи в рекламному ролику. І все, Ваш голос у їх кишені.
Ви вже сьогодні бачите парад найнеймовірніших обіцянок від розмаїтих передвиборчих проектів олігархів. І такі маніпуляції - на кожному кроці.
Обіцяють всі. Всім і все. Та є проблема : всіх - багато, а всього - мало. А де взяти ресурси на ці обіцянки, як їх на ділі втілити - вони не кажуть. Бо й не планують їх виконувати.
Натомість у Українських Націоналістів чіткий план є. Наша програма так і називається - План докорінних перетворень. Це не порожні обіцянки під чергові вибори. Це - квінтесенція найактуальніших вимог Української Нації. Вона співзвучна не тільки Програмі захисту Українців ВО Свобода, але й програмам усіх Націоналістичних сил та Національному Маніфесту, який ми спільно підписали два роки тому.
Ключова відмінність нашого Плану докорінних перетворень у тому, що Націоналісти мають : 
- готові написані, а часто вже й зареєстровані проекти законів, рішень, указів та розпоряджень; 
- покрокову стратегію того, де взяти ресурси для реалізації Плану; 
- волю здійснити ці докорінні перетворення. 
В усьому цивілізованому світі свідомі люди голосують згідно зі своїми переконаннями :
- люди не продаються ні за гречку, ні за солодкі обіцянки
- не мають звички раз по раз, від виборів до виборів наступати на ті самі граблі
- не піддаються на цинічний шантаж та маніпуляції.
- люди щасливі, успішні й заможні саме тому, що обирають ідеологію, партію, програму й людей, які здатні це втілити в життя суспільства.
Кажуть, наша біда в тому, що Українці вічно обирають "менше зло", але насправді ця проблема дуже просто розв’язується. Українцям треба всього лише правильно проголосувати в першому турі так, щоб у другому вже не мусити обирати "менше зло". 
Тому ми пропонуємо Вам ознайомитися з нашим Планом докорінних перетворень. Якщо Ви його розумієте та поділяєте, тоді приходьте та підтримуйте Українського Націоналіста Руслана Кошулинського 31 березня на своїй виборчій дільниці.



 https://svoboda.org.ua/announcements/plan-dokorinnyh-peretvoren-ruslana-koshulynskogo/257511/?fbclid=IwAR1R-avZ2Ry9jeguoAeRwINEyk25WrVlaXzejMF60eeiDm1OztfxhFajKsY

Немає коментарів:

Дописати коментар