пʼятниця, 8 березня 2019 р.

Руслан Кошулинський - президент Українській !

Вже 27 років пануючий владний режим олігархів і бандократії знищує Україну та успішно “розводить” людей, імітуючи боротьбу мерзотників з негідниками.
І так майстерно той режим злодіїв само-зберігається вже 27 років, що, навіть деякі порядні люди, науковці та інтелегенція, з пристойними мізками, ведуться на те, і постійно обирають між чумою та холерою.
На жаль, більшість не розуміють, що за існуючи законів у нас - вибори є виключно за версією цвк, а не результат волевиявлення Українського народу ...
Українці побачили, відчули на собі, сподіваюсь вже нарешті зрозуміли, якими у нас були всі попередні президенти, гаранти дотримання Конституції та головнокомандувачі наших збройних сил.

Можливо то велика біда України - саме існування інституту президента ?
Ми позбулися своєї ядерної зброї, війна, тотальна корупція, злидні ... 
Одні декларують свої мільярдні статки, а мільйони Українців жебракують.
І те, що одна з найбагатших країн світу, опинилася одною з найбідніших за рівнем життя своїх громадян, тому чудовий доказ ...
Кожна людина має своє розуміння честі, порядності, любові до своєї рідної землі, Націоналізму.

Тож кожен з нас, у силу свого інтелекту, політичної симпатії, світогліду та ідеології, розуміння реалій, знань та інтуїції приймає своє рішення за кого голосувати.
А хто з тих кандидатів, хто претендує на посаду президента в 2019-му, зможе з новим складом Верховної Ради змінити курс руху України ?, принести добробут Українському народу ?, зробити життя людей кращим та щасливим ?

Ситуація в країні, коли злодії голосуватимуть за своїх, душевно хворі за божевільних, зомбовані телевізором - за паяців, брехунів, обіцяльників ... має бути негайно змінена.
А от порядні люди з високим почуттям моралі та власної гідности, з розумінням що таке Україна, мають голосувати  за Руслана Кошулинського, кандидата в президенти, єдиного представника всіх Націоналістів в Україні
Залишає надію, що ми, Українці, нарешті, припинимо жити в країні для божевільних...

Немає коментарів:

Дописати коментар