середу, 7 червня 2017 р.

Про файне місто Тернопіль.

Про Тернопіль та про те, що там таке відбувається, і що не дає нормальному та спокійному життю громаді файного міста.
З історії.
В грудні 2015 на місцевих виборах на посаду голови міста в першому турі переміг свободівець С. Надал з 62 % підтримкою тернополян. І як би це не дратувало порошенківців, це був один з кращих результатів в Україні, а для Надала це був вже другій термін в кріслі мера Тернополя. Перший термін був 2010-2015, в складні часи януковичів, Революції та початку російської війни проти України.
Депутатській корпус в 42 одиниці складається з 13 депутатів ВО Свобода, 7 - бпп солідарність, 7 - самопоміч, 4 - ВО Батьківщина, 4 - Громадська позиція, 4 - Народний контроль, 4 - Радикали.
В конструктивну більшість міської ради увійшли 5 фракцій.
І лише провладні "бпп солідарність" та "самопоміч", господарі яких у врУ об'єднались, в Тернополі залишились в опозиції до тернополян.
Ще до місцевих виборів, в квітні 2015 Порошенко призначив С.Барну головою обл.держ.адміністрації, якому поміж інших задач було наказано координувати зусилля "опозиції" по пониженню рейтингу мера Тернополя С.Надала і ВО Свобода в будь-який спосіб, ну і звісно вони розпочали грати свою гру по дестабілізації життя громади в Тернополі, затягнувши в свої ряди всіх колишніх ригіоаналів.
Так в тандемі "солідарність" Порошенко і "самопоміч" Садового під контролем і керівництвом С, Барни весь 2016 рік і робила свою "роботу", результатом якої стало перетягування на свою сторону трьох депутатів з ВО Свобода і одного радикала. В якій спосіб вони це зробили не буду писати, додумайте самі.
З початком 2017 все прояснилось, коли три депутати, які пройшли за списком ВО Свобода зрадили своїх побратимів, і вже відкрито почали підігрувати в своїх діях та голосуваннях "солідарності" і "самопомочі".
Депутатів-зрадників вигнали з партії, і вимагали здати свої депутатські мандати, які вони отримали, і які зобов'язувались здати, у разі незгоди з програмою ВО Свобода і виходу з партії. Але і тут вони не дотримали свого слова і зрадили ...
Далі буде.

Немає коментарів:

Дописати коментар