вівторок, 6 червня 2017 р.

Садопоміч Самового.

От мені цікаво, а як же тепер Садовий мер Львова, і водночас керівник та власник своєї  "самопомічі", відреагує на "необдумані" дії своїх підлеглих депутатів в Тернополі та як він буде коментувати таку хитку свою позицію ?
Чому таке питання я поставив ? А тому що : 
Два політичні проекти, які з'явились одразу після того як вигнали януковича, "самопоміч" Садового та "солідарність" Порошенка вже зуміли завоювати собі скандальну репутацію на теренах всієї Тернопільської області та особливо в Тернополі, показавши свою міцну єдність і дуже тісні дружні зв'язки.
Тернопільські депутати від цих політ. проектів звісно що не забули про "тривалий" конфлікт та активне протистояння своїх керівників, бо відомо, що міський голова Львова Садовий на своєму "24 каналі" публічно ніби то звинувачує Порошенка та його "солідарність» в блокуванні процесу вивозу сміття з міста. Однак, розігравши перед Українцями свій спектакль "погана влада, хороша опозиція", Порошенко в свою чергу "поскаржився" вже на Садового у відповідь, заявивши, що Садовий засипав сміттям Тернопіль - найкрасивіше місто України, зробивши в такій спосіб Садового своїм опонентом та головним опозиціонером.
Нагадаю, що на загальноукраїнському рівні "самопоміч" нібито виступає в опозиції до влади, а її парламентська фракція нібито не входить до провладної коаліції, хоча голосування в стінах врУ доводять зворотнє. Лідер свого політ.проекту Садовий та спікери "самопомочі" невпинно декларують нібито свою опозиційність.
Втім, у Тернополі ситуація різко протилежна.
В Тернопільській обласній раді "самопоміч" входить в коаліцію з порошенківцями та має свого заступника Л.Крупу, якому, до речі, досить комфортно працюється зі "злочинною владою" Порошенко.
Єдність і підконтрольність місцевої "самопомічі" "солідарності", і особисто голові облдержадміністрації С. Барні, продемонстровано на процесах, які відбуваються навколо Тернопільської міської ради. Адже депутати даних політ. проектів повністю синхронізують свої дії для того, аби дестабілізувати ситуацію в Тернополі, при цьому використовуючи трьох зрадників-депутатів, яких ВО Свобода вигнала зi своїх лав.
Ситуація в Тернополі про численні провокації з боку цих двох політ.проектів, які стали "друзями" – "самопомічі" та "бпп солідарності" вже стала відомою на всеукраїнському рівні.
І от тепер власнику "самопомічі" доведеться пояснити одну "деталь" – чому на всеукраїнському рівні його депутати знаходяться нібито в опозиції до провладної партії, а на місцевому – закляті друзяки.
Безперечно, такий десонанс буде незрозумілим та дивним для виборця. А це в свою чергу несе за собою значні репутаційні і електоральні втрати для політичного проекту Садового.



#садовий #порошенко #самопоміч #солідарність

Немає коментарів:

Дописати коментар