середа, 30 січня 2019 р.

Чому Порошенко "косить" під Націоналіста ?

Не просте це питання - чому це Порошенко почав "косити" під Націоналіста ?
- демагогія про армію, Слава Україні та риторика про захист Української мови, заборона залізничного сполучення з росією, показова підтримка Української православної церкви Київського патріархату, ініціатива створення спеціального органу, який покликаний добиватись компенсації від росії за анексію Криму та війну на Донбасі ...
Чим же ж обумовлена така несподівана для багатьох "націоналістична" риторика Порошенка ?
Усі ці та інші ідеї, які десятками років активно пропагували і продовжують відстоювати саме Українські Націоналісти, із запізненням на чотири роки раптом почав активно експлуатувати Порошенко.
При цьому Порошенко обов’язково наголошує : мовляв, лише він і тільки він є справжнім патріотом, але в його дописі у соцмережах читаємо - "популістичні, націоналістичні та євроскептичні політичні сили намагатимуться втрутитись у вибори на користь Кремля".
А тому, що політтехнологи влади олігархів розуміють що Націоналізм то є єдина державотворна ідеологія, і саме Українській Націоналізм найбільше згуртовує Українців, особливо під час війни. Тому і ліплять технологи з Порошенка Націоналіста.
Сам Порошенко дуже хоче залишитися у владі. Патріотична риторика президента - це лише слова, які здебільшого розходяться з відповідними кроками. Якщо проаналізувати реальні вчинки команди Порошенка, то вони кардинально відрізняються від слів самого Порошенка, який говорить про необхідність нових економічних санкцій проти росії і водночас ми бачимо, що зростає товарообіг з росією, поглиблюється процес економічної залежності Україн, чим створюються додаткові важелі для тиску на Україну з боку країни-агресора росії.
Тепер чуємо заклики про єдину помісну церкву, на чому зараз активно піариться Порошенко, і водночас спостерігаємо за бездіяльністю влади стосовно московського патріархату, який різними методами намагається дискредитувати ідею томосу та й загалом усією своєю діяльністю демонструє відверту ворожість до України та безмежну лояльність до кремля, провокуючи релігійні протистояння в нашому суспільстві.
Порошенко говорить про те, що потрібно створювати орган, який займатиметься підрахунком збитків, завданих Україні російською агресією, але це не більше, ніж піар, бо такі плани є стратегічними і вони не будуються за півроку до президентських виборів, цим займаються роками.
А от відповідальність за усі економічні негаразди в Україні Порошенко перекладає на уряд Гройсмана, який дійсно є некомпетентним, але до формування уряду причетна бпп-солідарність особиста політична партія Порошенка.
Але псевдо-націоналізм брехуна, злодія, бариги та колаборанта Порошенка викликає лише огиду. Нутро Порошенка олігархічне, нечестиве і неукраїнське.
Тому не варто давати жодного голосу цьому екс-ригу, корупціонеру та пристосуванцю від аолітики.

Немає коментарів:

Дописати коментар