понеділок, 1 липня 2019 р.

Петя посварився з Бєнєю ... а лихоманить всю Україну

Про верески шоколадників про "реванш".
Всі дії Порошенко з 2014 року були спрямовані на збереження "русскава мира" в Україні. І не просто збереження. Було кероване зростання впливу "русскава мира". Порошенко робив все, щоб малороси піднеслися духом і побачили можливість політичного відродження "рартії регіонів".
Саме представник ригів мав стати головним суперником Порошенко на виборах 2019 року.
Безумовно, Порошенко бачив настрої основної маси українського електорату. Без голосів Криму і ОРДЛО український кандидат без варіантів громив малороса.
Природно, Порошенко розраховував вийти до другого туру з малоросом і розгромити його там.
Саме тому всі 5 років Порошенко годував Медведчука, Бойко, Кернеса, Труханова, Мураєва, Вілкула, Ахметова і мочив всіх, хто міг створити йому конкуренцію з української сторони.
Порошенко і його обслуга почали з Українських Націоналістів, які були самі небезпечні для нього.
І шоколадне лайно лилося в потрібних напрямках. Тому що за рік до виборів всі соцопитування показували, що в другому турі Порошенко перемагав тільки Бойко.
І все йшло більш менш за планом до сварки Порошенка з Коломойським і відповідно появи в соцопитуваннях Зеленського.
Тут у Порошенка вже виникла проблема виходу в другий тур. І тут "раптово" малороси не змогли виставити єдиного кандидата. За це і Медведчук, і Ахметов отримали указами Порошенко хороші фінансові компенсатори. Перший збільшив свою частку на бензиновому ринку України, другий на енергетичному. Це з самого гучного і відомого.
Коломойський руками свого Зеленський поламав цинічний задум Порошенко.
Але "русскій мір", який Порошенко мав всі повноваження обнулити ще в 2014 році, розквітнув за 5 років, і саме завдяки Порошенко.
Тому що він думав не про Україну, а про себе.
Як ще 5 років зі своєю шоколадною шоблой, замаскованої вишиванками, імітувати реформи, боротьбу з Росією і обкрадати український народ під крики "Росія агресор".

Немає коментарів:

Дописати коментар