неділя, 28 липня 2019 р.

Тільки стіна ...

Тільки стіна ! Нікого в днр/лнр вже не перевиховати. Є речі, закладені генетично.
Якщо населення так легко пішли на так званий референдум про так звану незалежність Донецької і Луганської областей, це значить, що стіну треба зводити вже і сьогодні, треба відокремитися від цієї чортової ракової пухлини, а за роки війни Україна довела, що зможе прожити без східних регіонів, охоплених сепаратистськими проросійськими антиукраїнськими настроями.
За останні роки вже всі це зрозуміли - Донбас не годує, а лише жене порожняк.
Ми проживемо і без нього, він нам не потрібен. Ті, хто за Україну, повинні зібрати речі, виїхати з днр/лнр назавжди, почати нове життя на мирних територіях України.
Протягом останніх 100 років на території колишнього срср йшов "негативний відбір" населення, який привів до ментальної катастрофи як на Росії, так і в Україні.
Вся справа тут в генетиці, точніше, в її негативному відборі. Якщо постійно винищувати кращих та не давати їм можливости залишати своїх нащадків, тоді і запанує в державі "негативний відбір". 
Для прикладу, у Північній Кореї змінилося вже три покоління вождів, йшов негативний відбір, наверх пробивалися нікчеми, а все позитивне засилали в табори, в'язниці, розстрільні підвали, і через це сито у них пройшли кілька поколінь.
Те ж саме відбувалося на території колишньої Російської імперії, яка окупувала значну території України. Перша світова, громадянська війна, революція 1917-го. Ті, хто не підтримали революцію, або загинули, або емігрували. У підсумку перше покоління срср - це діти тих, хто або воював за більшовиків, або сидів, підібравши хвіст.
А потім була друга світова, де сама героїчна та активна частина народу загинула на фронтах, потрапила в полон, емігрувала, згинула в таборах ... І народилося чергове "нове" покоління - вже від тих, хто ніколи не виступав проти влади рад ... 
І таке негативне відсіювання триває більше 100 років.
Рівно те ж саме, або ще гірше, відбувалося і в Україні з 1917-го по 1991-й ... 2019-й
Олігархи-гниди, які зараз, в умовах війни, продовжують красти та будувати свої корупційні схеми - це нащадки саме тих, хто пройшов негативний відбір совітської влади. Їх батьки та діди вели себе так само і в 1917-му і в 1941-му, а тепер внуки в 2019-му
Це страшно та моторошно. 
Але ще поки усвідомлюєш, що скільки б Українців не пропускали через сито негативного відбору, до кінця нас ще не просіяли, і ще залишилися ті, хто дав нові сходи - Захисників України від російської окупації.

Немає коментарів:

Дописати коментар