неділю, 14 травня 2017 р.

На брехні далеко не заїдеш.

Якщо людям подавати неправдиву інформацію, то у людей формується хибне і необ'єктивне ставлення до того, що відбувається.
Заяви тернопільських #депутатів фракцій "#бпп" та "#самопоміч" - " щодо блокування приміщення #Тернопільської #міськради " є неправдивими, і є такими, що вводять в оману всіх #тернополян
В реалії, і 24 квітня, і 12 травня 2017 року всі бажаючи депутати могли легко та безперешкодно потрапити до роботи на сесію до міської ради, звісно що крім трьох зрадників, яких вигнали з членів партії ВО Свобода.
Прохід до будівлі міської ради завжди був, і ті з депутатів чи просто громадян, хто хотів потрапити в міську раду це робили без жодних перешкод.
Але міські депутати від провладної "бпп солідарність" та їх сателіта "самопоміч", за вказівкою з держ. адміністрації Тернопільської області роблять свої "заяви про перешкоджання роботи" і намагаються в такий спосіб дестабілізувати життя в місті Тернополі.
А після того, як #поліція 12 травня в 12.30 спростувала повідомлення про "замінування" будівлі міської ради, і можна було, і треба було проводити засідання сесії, але депутатів від "бпп" та "самопомочі", так сильно бажаючих працювати, вже жодного не було навкруги.
Друге фото, яке зроблено 12 травня в 12.50 яскраве тому підтвердження.


Немає коментарів:

Дописати коментар