понеділок, 15 травня 2017 р.

Про Тернопільські "замінування" місцевих рад.

Що Тернополянам треба знати про "замінування" міської ради 12 травня, коли саме #депутати від #бпп і #самопомочі зірвали пленарне засідання сесії міської ради.
Хочу нагадати Вам, про аналогічне "замінування" яке відбулось ще 3 березня 2017, і теж в Тернополі, коли була замінована #ТернопільськаОбласнаРада.
Чому #замінована ? А тому, що саме тоді, з ініціативи ВО Свобода було проголошено звернення до влади з вимогою підтримати #блокаду Донбасу - торгівля на крові Українців.
Тоді порошенківці програли з своїм замінуванням, а звернення свободівців підтримала більшість депутатів.
А тепер про "замінування" міської ради.
Почерк в тих замінуваннях один і той же - провладний, а саме бпп солідарність. І ціль у них одна - зірвати та дестабілізувати роботу наших органів самоврядування.
І якщо в будівлі обласної ради на Грушевського депутати від #Свободи разом з колегами посміялись над "замінуванням" порошенківців на чолі з С.Барною і продовжили роботу, то в будівлі міської ради порошенківцями вже були враховані їх помилки.
Після повідомлення про "замінування" стало зрозуміло, що провести засідання міський голова не зможе, навіть при наявності кворуму, тому що поліція зобов'язана детально перевірити всі приміщення, а це фізично б зайняло декілька годин.
Головна ціль порошенківців та представників партії #львівського сміттєвого мера - зірвати пленарне засідання в Тернополі, була досягнута.


Немає коментарів:

Дописати коментар