вівторок, 30 травня 2017 р.

А у нас є цілий прем'єр-міністр ремонту доріг.

Сьогодні до Тернопільщини на цілому новенькому літаку, з своєю світою та купою журналістів зі столиці, завітав пан Гройсман, це той що працює прем'єром міністрів у пана Порошенко в Києві.
Звісно, що прем'єр міністрів має відвідувати регіони, це його обов'язок цікавитись їх життям, можливо навіть зустрічатись з місцевою владою самоврядування, виконавчою владою, щоб почути від них якусь інформацію, самому щось сказати, чи навіть порадити ...
Але на цей раз пан прем'єр Гройсман прилетів перевіряти як на 301 км. кладуть асфальт на наших дорогах.
А що власне петрить в ремонті доріг пан Гройсман ?
Хіба це рівень прем'єр міністра держави ?, дивитись, як вантажівка скидає асфальт в бункер асфальтовкладальної машини, а катки закатують асфальт в дорогу ?
Нагадаю читачам, що перед тим, здається в лютому, пан прем'єр Гройсман теж прилітав на відкриття якогось відділення в лікарні та в тролейбусі покататись.
Хочу зауважити, що ні пан Гройсман, ні пан Порошенко під час своїх вояжів до Тернопільщини вже три роки "чомусь" вперто не хочуть зустрічатись з обраною владою місцевого самоврядування Тернопільської обласної ради, міської ради, районних рад.
Чому ? Фахівці безпеки кажуть, що через побоювання столичних чиновників у можливих провокаціях з боку депутатів, яких обрали жителі Тернопільщини. І чомусь вказують в мою сторону ...
З повагою, О Башта, депутат Тернопільської обл. ради.


Немає коментарів:

Дописати коментар