вівторок, 23 травня 2017 р.

Тернопіль. Деструктив від солідарності Порошенко.

Офіційно.
Міський голова Тернополя підписав розпорядження про скликання п'ятнадцятої сесії 25 травня 2017 року о 10:00 в залі засідань міської ради, а на розгляд депутатів планують винести вже більше півтори сотні питань.
. . . . .
Нагадаю, що 24 квітня і 12 травня два попередні засідання сесію міської ради у Тернополі були зірвані депутатами - представниками фракцій "солідарності" #Порошенко та “самопомочі” #Садового, які просто не прийшли на засідання, активно використовуючи тему внутрішнього партійного конфлікту та протистояння трьох депутатів-зрадників, яких вигнали з лав партії ВО Свобода.
Суть проблеми у тому, що :
Активісти та прихильники ВО Свобода закликами “Місцеві ради проти зради” та “Стоп зрадник” вимагають, щоб депутати-зрадники, яких виключили зі Свободи за невідповідність партійним принципам та дисципліни, склали свої мандати у міській раді.
У свою чергу депутати від провладних фракцій "солідарність" та "самопоміч" за наказом з гори, під будь-яким приводом, намагаються внести деструктив в роботу міської ради. переслідуючи лише ціль - зменшення високого рейтингу ВО Свобода в #Тернополі.
P.S.
А що на цей раз вигадають депутати від "#солідарності" та "#самопомочі", щоб зірвати роботу засідання сесії міської ради ?
Те що їх "не пускали" в будівлю міської ради було 24 квітня.
12 травня за їх ініціативою було "замінування" будівлі ради.
А що буде цього разу ? Може "падіння метеориту" ?


Немає коментарів:

Дописати коментар