четвер, 4 травня 2017 р.

Нотатки подорожуючого та львівське сміття.

Вчора, повертаючись додому у файне місто #Тернопіль, мав нагоду проїхати своїм автомобілем по об'їзній дорозі навколо міста #Львів.
Радіо приймач вловив львівську хвилю радіо "Незалежність" 106.7FM на якій я почув знайомий голос мера Львова пана Садового, з яким зустрічався ще під час виборів 2015 в Тернополі.
  Звісно що темою його розмови було "львівське сміття", яке засмітило не тільки лісосмуги Тернопільщини, але і всієї України. Пригадав, як ми запрошували пана Садового на сесію Тернопільської обласної ради для обговорення теми сміття та прийняття рішення по ньому, але пан Садовий особисто знехтував нашим запрошенням і нікого з своїх представників не делегував.
Натомість сміття Садового продовжує і далі незаконно завозитись до Тернопільщини ...
Так от під час своєї промови на радіохвилі пан Садовий дуже жалівся на  "центральну владу" в столиці, яка вже три роки йому перешкоджає у вирішенні проблеми львівського сміття та побудов сміттєпереробного заводу біля Львову.
А мені чомусь пригадались дві попередні каденції пана Садового з 26 березня 2006 року на посаді голови міста Львову. Вже 11 років як пан Садовий незмінно мер Львова, а проблема львівського сміття досі так і не вирішена.
"Політика та бажання знищити мій рейтинг і рейтинг моєї "самопомочі" в суспільстві" - саме до цього  апелював пан Андрій у своєму виступі ...
"Країні потрібен Садовий ! "скромно констатував пан Садовий.

А мені чомусь пригадалась друга  каденція 2011-2015 пана Садового мером Львову, коли він був у фаворі влади януковича ...  Коли гроші "рікою текли" до мера Львову на "Євро 2012", коли можна та треба було і вирішити проблему сміття.

Але ні, пан Садовий тоді не думав про Львів та його сміття, а більше переймався політикою та своїм рейтингом в політиці.
   Вже в 2014 році політичний проект "самопоміч" Садового на заміну політпроекту "удару" Кличка  після виборів потрапляє до врУ,  де одразу вливається в політичному екстазі  до провладної коаліції "бпп" пана Порошенко., в якій він, до речі, досі перебуває.
А коли сталась трагедія на сміттєзвалищі в Грибовичах, пан Садовий почав успішно розігрувати карту "політичного переслідування", де він вигідно подає себе у вигляди "жертви злочинної  влади". Як кажуть - "крім користі, ніякої шкоди ..."
Ну а що до "блокування торгівлі", за яку нібито "переслідують самопоміч" пана Садового та перешкоджають у вирішенні проблеми сміття, то тут можна лише зняти капелюха перед гарно та професійно розіграним політичним спектаклем  - і у опонентів ініціативу перехопив, і собі рейтинг підняв. Браво, пане #Садовий !
Лише одне Але у мене є - чи розуміють це ті, хто голосував та знову збирається голосувати за пана Садового та його політичний проект "#самопоміч" ?

     
                                                               5 травня  2017                          О Башта
       











Немає коментарів:

Дописати коментар